Мали Зворник

Контакт

ОШ ,,Бранко Радичевић“
Краља Петра I  10
15 318 Мали Зворник
 
тел. и факс :      015/ 471-923   
    централа:      015/471-167
 

osbrankora@open.telecom.rs

Коментари на: "Контакт" (1)

 1. Директору
  Основне школе “Бранко Радичевић“
  Мали Зворник

  Позивно писмо за учешће педагога на семинару „Заједно против дискриминације“
  У оквиру пројекта „Заједно против дискриминације“ који спроводе Удружење Рома „Ромска срећа“ и УГ „Искра – Лозница“ који се финансира из буџета Републике Србије -Канцеларија за људска и мањинска права и спроводи се у оквиру програма ради унапређења и заштите људских и мањинских права у Републици Србији, као део програма ради унапређења положаја и статуса Рома у Републици Србији, биће организован семинар за педагоге из школа у окружењу.
  Предвиђено је да учесници буду педагози из Основних школа из Крупња, Малог Зворника, Радаља, Клубаца, Јадранске Лешнице, Лешнице, Бање Ковиљаче, ОШ „Јован Цвијић“, „Кадињаче“, Техничке школе и Средње економске школе из Лознице. Такође ће учествовати и педагошки асистенти из ОШ Ј. Лешница и ПУ Бамби, као и педагог из ПУ Бамби.
  Тема обуке је борба против дискриминације. Обуку ће спровести стручњаци из различитих области, психолози, културолози, политиколози, правници, социјални радници и здравствени радници. Бирали смо школе које имају ученике Роме, а обухватиће се све врсте дискриминације и борбе против ње.
  Обука ће да се одржи од 19.02. од 12h до 21.02.2016. у 16h у Бањи Ковиљачи, са смештајем и исхраном у хотелу Будимлија (Тадијин хотел). Све обезбеђено као и путни трошкови (аутобуска карта коју вас молимо да сачувате), материјал за тренинг, едукативни материјал (агитке и плакати, приручнике), торбе и кишобране.
  Након обуке сви педагози из школа ће имати обавезу да изведу радионице и обуку за своје ученике, укупно 1000 ученика у 10 школа, према броју расположивих ученика, а одржаћемо заједно и неколико трибина за родитеље које ће школа организовати, а ми ћемо довести предаваче који су учествовали и на семинару који ће говорити заједно са запосленим у школи.
  Ми Вас молимо да се одобрите вашем педагогу учешће у овом пројекту и на семинару и да добијемо име и контакт педагога Ваше школе, мада са многима сарађујемо и познајемо их.
  Поздрав и до скорог виђења,

  Нада Ђурић, 062 80665 37 Љиљана Ранковић, 062 80665 34
  nada.djuric@gmail.com ljiljanarankovic@gmail.com
  http://www.iskra.org.rs https://www.facebook.com/groups/588127638007033/

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Облак ознака

%d bloggers like this: